Første løb i Le Mans Cup præget af adskillelige uheld

Lørdag aften tog GMB Motorsport hul på sæsonen med første afdeling af Le Mans Cup i Barcelona. På grund af en lang række uheld, så det i lang tid ud til, at løbets samlede vinder ville blive seriens egen safetycar, der længe lå helt i front.

Efter et væld af uheld satte en dæmper på starten af søndagens løb med safetycar forrest i lange perioder, var feltet neutraliseret og det lignede, at den startende rækkefølge ville holde hele vejen til målstregen. Men med 18 minutter tilbage foretog Jan Magnussen og Simon Birch en snedig dobbeltoverhaling på en Lamborghini, og kort tid efter kravlede Jan endda ind i top-5 med endnu en overhaling. Med under to minutter tilbage gjorde unge Simon Birch ham kunsten efter og tog selv et spring i klassementet, som holdt hele vejen til det ternede flag.

Selvom der ikke var mange chancer for at køre race i dag, tog begge GMB-biler de chancer, der bød sig, og endte højere end de startede:

P5 #88 Jan Magnussen og Lars Pedersen
P6 #55 Simon Birch og Thomas Andersen

Glæd dig til i morgen, hvor vores spritnye Aston Martin Vantage GTE får sin ilddåb i ELMS. Det fire timer lange løb kan følges live fra kl. 11:30 – find links og information her.