GMB Motorsport på de danske racerbaner i 2023

Hos GMB Motorsport er vi klar med planen for vores deltagelse i de danske motorsportsklasser i den kommende sæson, hvor vi bliver repræsenteret i tre klasser; TCR, Super GT og Super 2L.

OBS: hvis du oplever problemer med at se hele teksten på dit Apple-device, så prøv at åbne siden i Google Chrome.

Vi går endnu et spændende år i møde hos GMB Motorsport, hvor vi skal følge op på de flotte resultater fra vores første år og forhåbentlig tage skridtet videre i 2023. I år havde vi stor succes på alle fronter med mesterskaber i hver eneste klasse, og det forpligter selvfølgelig med henblik på fremtiden.

Vi vil igen i 2023 have to biler i TCR Denmark, hvor Kasper H. Jensen skal forsøge at genvinde sin danske titel, og Gustav Birch vil igen kæmpe om podiepladser og U25-mesterskabet.

Unge mænd i nye biler
Simon Birch Kristensen, der vandt Yokohama SuperCup i 2022, skal køre med i en ny klasse, da han skal deltage i Super GT Danmark. Her skal det unge talent prøve kræfter med en ny bil, der er udstyret med en potent V6-motor, der yder 330 hestekræfter.

Sidste år blev en ny klasse født i form af Super 2L, som er visuelt identiske med Super GT, men er udstyret med en lidt mindre motor, der yder 230 hestekræfter. I den klasse kommer GMB Motorsport fremadrettet til at være repræsenteret med tre biler – bag rattet i disse sidder vores junior-kørere Magnus Kastberg Jensen, Simon Seiersen og Malte Ebdrup.

Casper Elgaard får en Team Manager med på holdet
Teamets store succes betyder, at der bliver flere opgaver, der skal håndteres, og derfor har Team Chef Casper Elgaard valgt, at GMB Motorsports Thue Henriksen kommer til at agere Team Manager for løbene i Danmark i den kommende sæson. Casper vil fortsat stå i spidsen for hele den overordnede sportslige opsætning, og vil selvfølgelig guide og hjælpe Thue i den nye rolle.

– Vi får utroligt mange biler og løbsserier, som vi skal koncentrere os om i 2023, og derfor er det helt naturligt at fordele opgaverne, så vi har fuld fokus hele vejen rundt. Thue har været en vigtig mand for os i år, hvor han har taget sig godt af vores Junior Team. 2023 bliver igen et supergodt år for GMB på landets racerbaner, forklarer Casper Elgaard.

Thue Henriksen har været involveret i motorsport i 25 år, blandt andet som mekaniker og kørerinstruktør, og så har han selv kørt race i mere end 15 år. I 2021 endte Thue på en samlet andenplads i Yokohama SuperCup og agerede samtidig mekaniker for Simon Birch Kristensen, der kørte for Brian Madsen Sport dengang. Gennem hele GMB Motorsports første år har Thue været dybt involveret, og det gode samarbejde fortsætter altså ind i det nye år.

Vi glæder os til at præsentere alle de nye biler til den kommende sæson – følg os på vores sociale medier for mere information i nær fremtid.

Oversigt over danske 
klasser i 2023

TCR Denmark
Kasper H. Jensen
Gustav Birch

SuperGT
Simon Birch Kristensen

Super2L
Magnus Kastberg Jensen
Simon Seiersen
Malte Ebdrup