GMB Motorsport sikrer billet til 24-timers Le Mans 2023

Efter resultaterne af lørdagens løb på banen i Spa vinder GMB Motorsport GT3-serien i årets udgave af Le Mans Cup, og dermed skal holdet deltage ved næste års 24-timers løb i Le Mans.

På en regnfyldt lørdag eftermiddag i Vallonien gjorde GMB Motorsports tre GT3-biler rent bord og tog alle tre podiepladser ved Le Mans Cup-løbet på den kurvede bane i belgiske Spa-Francorchamps. Gustav Birch og Jens Møller i bil #44 vandt løbet i GT3-klassen foran #88 med Jan Magnussen og Lars Pedersen, mens #55 med Kasper H. Jensen og Kristian Poulsen tog tredjepladsen. Dermed var der fuldt dansk podie og ”Der er et yndigt land” ekkoede i de belgiske bakker.

Der resterer et løb af årets Le Mans Cup-serie, når det går løs i Portimão om en lille måned. Med pointhøsten i Belgien har GMB Motorsport sikret sig team- og kørermesterskabet, men det er endnu uvist hvilken af holdets biler, der ender øverst i den samlede stilling.

– Vi er helt ekstatiske over, at det hele flaskede sig på Spa. Nu har vi sikret os, at det kun er os, der kan vinde mesterskabet, og når vi tager til Portugal inden længe, finder vi ud af hvilken bil, der løber med titlen, udtaler en tydeligt begejstret team manager, Casper Elgaard, umiddelbart efter løbet på Spa.