Kasper H. vinder syvende mesterskabstitel

GMB Motorsports Kasper H. Jensen sikrede sig endnu et dansk mesterskab i TCR Danmark under weekendens finaleløb på Jyllandsringen, hvilket gør ham til den mest vindende touring car-kører i Danmarkshistorien.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er der kun én konge i TCR og hans navn er Kasper… H… Jensen.
Det faktum blev slået fast med syvtommersøm ved weekendens DM Finale på Jyllandsringen, da han allerede i andet heat af søndagens finale sikrede sig endnu et mesterskab til samlingen.

Føring udbygges efter sejr i første heat
Allerede inden finaleweekenden havde den forsvarende mester skabt sig et betydeligt hul ned til konkurrenterne, hvor Mike Halder på andenpladsen var hele 39 point efter. Og den afstand skulle hurtigt vise sig at blive større.

Under tidtagningen lørdag satte Kasper hurtigste tid og startede derfor fra pole position, og der var ingen slinger i valsen under første heat, hvor han satte konkurrenterne til vægs med sæsonens ottende heatsejr. Undervejs hentede køreren endda to ekstra point for at have kørt hurtigste omgangstid. Halder sluttede på fjerdepladsen, og dermed var det kun en dobbeltsejr til tyskeren og nul point til Kasper, der kunne forhindre endnu en DM-titel.

Mesterskabet kørt sikkert i hus
Kasper skulle blot gennemføre andet heat for at sikre sig mesterskabet, så den erfarne kører tog ingen chancer og garanterede med en slutplacering som P9 sin syvende titel. I pitten umiddelbart efter heatet kunne mesteren derfor kravle op på taget af sin Honda og lade sig hylde af sit team.

I tredje og sidste heat startede den nykårede mester fra P2, og den placering holdt hele vejen til mål, hvilket sikrede endnu en podieplacering til samlingen.

Med syv kombinerede titler i DTC og TCR skriver den succesfulde kører sig for alvor ind i dansk motorsportshistorie, hvor han nu er den mest vindende danske touring car-kører nogensinde. En astronomisk og yderst velfortjent bedrift af den hurtige herre fra Hinnerup.