Makkedag hos GMB Motorsport

Hver mandag eftermiddag er der makkedag på værkstedet hos GMB Motorsport. Her samles mekanikere, kørere, familiemedlemmer og venner af huset til hygge, fællesspisning… og ja, så bliver der makket med biler og gokarts helt ned til den mindste detalje.

Sidste mandag var det store projekt at få skåret et par af sæsonens biler fri for folie, så de kan klargøres til den kommende sæson. Både Gustav Birchs Honda Civic TCR-racer og den Honda NSX, Kasper H. Jensen og Kristian Poulsen vandt Le Mans Cuppen i, fik den helt store behandling og stod splitternøgne tilbage inden aftenen var ovre. Dermed er begge biler klar til at blive beklædt på ny til den forestående sæson, hvor alle holdets nye samarbejdspartnere selvfølgelig skal klistres på.

Den røde tråd i GMB Motorsport bærer præg af samarbejde, fællesskab og talentudvikling, og de hyggelige aftener med olie under neglene og hjemmebagt drømmekage er i høj grad med til at styrke alle de aspekter. Et motorhold skaber ikke store resultater uden en stærk holdånd, og den holdånd er vores makkedag med til at finpudse uge efter uge.