P1 til #Kasper H. Jensen og TCR team-mesterskabet

Det blev en weekend på Padborg Park, vi sent vil glemme.

På under en halv time udgik Simon Seiersen og Malte Ebdrup i hver deres klasse. Magnus Kastberg lå med helt fremme i feltet i 1600 Challenge, inden han blev skubbet ud i græsset og derfor endte med at måtte trille bilen over målstregen. I TCR-klassen var der problemer med Kasper H. Jensens bil helt frem til tidtagningen.

Når det så er sagt, så endte det med at blive en virkelig flot weekend for GMB Motorsport med to sejre og en tidlig mesterskabstitel. Kasper H. Jensen vandt to af tre heats, Simon Birch var hurtigst i SuperCup og holdet hev en samlet sejr hjem i team-mesterskabet, hvor ingen af de øvrige hold kan nå at hente os inden sidste løb senere på efteråret.

Det var en rigtig god weekend for Kasper H. Jensen, som øgede forspringet i mesterskabet efter de tabte point på Jyllandsringen i forrige løb. Desværre gik det ikke helt så godt for Gustav Birch i weekenden, der kørte stærkt i tidtagningen og første heat, men måtte nøjes med P6 i tredje heat:

– Gustav har vist rigtig meget fart i weekenden. Særligt i kvalifikationen var han P2 med kun 0,04 sekund op til Kasper. Efter et godt heat 1 blev resultaterne af heat 2 og 3 desværre ikke, hvad vi havde håbet og forventet, udtaler team manager Casper Elgaard
Tak for en fed og oplevelsesrig weekend på Padborg Park.

TCR-resultater
P1 #6 Kasper H. Jensen
P6 #44 Gustav Birch

SuperCup-resultater
P1 #53 Simon Birch
24 Simon Seiersen udgik

1600 Challenge-resultater
P8 #54 Magnus Kastberg
124 Malte Ebdrup udgik