Partners

#WeAreGMB

Become a Partner

Do you want to come along on an exciting journey in Danish and international racing? Do you want to support our skilled drivers and team in the hunt for success? Read more about becoming a Partner at GMB Motorsport here.

Mascot Workwear

MASCOT er en dansk familievirksomhed, der er blandt de førende inden for udvikling, produktion, markedsføring og salg af sikkerhedsbeklædning. MASCOT er repræsenteret ved egne sælgere i mere end 20 lande, men deres mere end 700 unikke produkter sælges verden over.
Read more

GMB Ejendomme

GMB Ejendomme er en koncern baseret i Silkeborg, der blev stiftet i 2022 og hovedsageligt beskæftiger sig med ejendomme til private og erhverv.
Read more

McDonald's

McDonald's er verdens største fastfoodkæde med mere end 40.000 restauranter verden over, heraf 89 i Danmark. Kæden er specielt kendt for deres burgere og sprøde pommes frites.
Read more

XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel

XL-Byg Kjellerup Tømmerhandel tilbyder et bredt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri, hus og have til såvel professionelle som private forbrugere.
Read more

Raaby & Rosendal

Raaby & Rosendal er en installations-virksomhed med base nær Randers, Silkeborg og Aarhus. Virksomheden har i årevis hjulpet privatkunder og erhvervskunder med el-installationer.
Read more

Kjellerup VVS

Kjellerup VVS er eksperter på alt inden for VVS, og står klar til at håndtere alt fra det simple til det avancerede inden for vand, varme, sanitet, ventilation, blikarbejde og grøn energi.
Read more

Evald - Brasserie & cafe

Read more

Ulrik Winther

Ulrik Winther A/S laver alt inden for VVS- og blikkenslagerarbejde. Familievirksomheden kan hjælpe med alt fra badeværelser og tagrender til assistance ved større bygge- og erhvervsprojekter.
Read more

Assentoft Smede- og Maskinforretning

Assentoft Smede- og Maskinforretning udfører renovering af industrianlæg samt smede- og VVS-arbejde for virksomheder og private, entreprenører og kommunale instanser. Her udføres opgaver i alle størrelsesordner og prisniveauer.
Read more

HLM group

Read more

Jyske Bank

Read more

1927 Estate

Read more

AAV Dæk

AAV Dæk er en af landets ældste og førende dækspecialister. Her forhandles alle anerkendte mærker til både private og erhverv - alt fra de allermindste personvognsdæk til de største entreprenørdæk.
Read more

Gudenå Manor

Würth

Würth leverer markedets bredeste sortiment inden for befæstelse, værktøj, kemi og sikkerhedsudstyr, og fælles for alle virksomhedens produkter er den høje kvalitet og funktionalitet.
Read more

Ejner Hessel

Ejner Hessel er Danmarks største autoriserede forhandler af Mercedes-Benz, Ford, Renault og Dacia - her finder du et stort udvalg af personbiler, varebiler og lastbiler.
Read more

LT Gruppen

Read more

NC Nielsen

Read more

Mijama Tagmaterialer

Read more

Chrøis & Lund

Chrøis & Lund udvikler boligområder i hele landet med udgangspunkt i at skabe fremtidens hjem. Samtidig tænkes bæredygtighed ind i alle aspekter af byggeriet og i udlejningen. Hos CL Bolig er lejeren, bæredygtighed og kvalitet af boligen i fokus, når vi hjælper vores lejere med at finde deres næste hjem.
Read more

THL Solutions

Read more

Ultima Event

Ultima Events skræddersyer lifestyle-events og står blandt andet for tilrettelæggelse af flere af GMB Motorsports udlandsrejser.
Read more

Spar Nord

Spar Nord tilbyder en full-service erhvervsbank med høj faglig kompetence. De har igennem de sidste 6 år haft Danmarks mest tilfredse ehevrvskunder blandt landets seks største banker. Book et møde og hør, hvad de kan gøre for din virksomhed.
Read more

Dantherm

Read more

Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Scan Auto & Dybbroe Group importerer og distribuerer originale reservedele til autobranchen. Selskabet er specialister i de franske og italienske bilmærker, der består af bilgruppen Stellantis.
Read more

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Read more

GMB Entreprenør

Vores søstervirksomhed GMB Entreprenør beskæftiger sig med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejder på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde til disse projekter.
Read more

Kongensbro Kro

Kongensbro Kro ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen, og er det perfekte udgangspunkt for både festlige lejligheder, gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder.
Read more

XL Byg Tømmergaarden

Read more

Silkeborg Slagteren

Silkeborg Slagteren servicerer alt fra plejehjem og pølsevogne over kantiner til regionssygehuse og restauranter.
Read more

Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen Kaffe har mere end 120 års historie i bagagen, og har siden 2022 leveret forfriskende varme drikke og iskaffe til GMB Motorsports VIP-arrangementer og kontor.
Read more

ATT BYG

Read more

Din Boli'

Fra ejendommen i Galten udvikles jord i Østjylland fra bar mark til byggegrunde. DinBOLI A/S bygger og sælger alle former for tæt-lav og åben-lav bebyggelse – både til professionelle og private slutbrugere.
Read more

TK Stål & Maskiner

Read more

Vermeer

Read more

Milwaukee

Siden Milwaukee blev grundlagt i 1924, har det primære mål været at fremstille de mest slidstærke og driftssikre elværktøjer og tilbehør til professionelle brugere.
Read more

Båks

Båks by Stoffer Group producerer præfabrikerede tilbygninger, anneks, sommerhus mm. Alt bliver produceret i Silkeborg, og er 100% skræddersyet efter kundens ønsker og behov. Efterfølgende leveres båksen hos kunden med lastbil/kran – så ingen byggerod eller håndværkere i baghaven.
Read more

PWC

PwC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder. PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger.
Read more

RK Maskinudlejning

RK Maskinudlejning sikrer kvalitet og service i samarbejdet med sine kunder. Hos virksomheden, der er beliggende i Viborg, findes maskiner i alle størrelser til udlejning.
Read more

LS Auto Ans

Read more

GMB Produktion

Hos vores søstervirksomhed GMB Produktion fremstilles bl.a. installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til boliger.
Read more

Scantruck

Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner, og hver dag leveres professionelle løsninger til entreprenør- og byggebranchen, industri og landbrug.
Read more

HTH Køkkener

Read more

Miko Gulve

Miko Gulve arbejder sammen med mange storentreprenører rundt i landet, og har leveret mange skræddersyede totalløsninger baseret på vinyl, træ og tæpper.
Read more

Malerfirma Carsten Sørensen

Malerfirma Carsten Sørensen har 120 ansatte, og har siden 1989 lavet malerarbejde i hele Jylland, alt fra maleropgaver i private hjem til omfattende udbud i byggebranchen.
Read more

Hancock

Read more

Bolig-Nyt Ans

Bolig-Nyt Ans er altid friske med et godt tilbud. Møbelhuset i Ans rummer hele 2500 m², og her er personalet klar til at give dig en faglig oplevelse, når du mangler råd og tips til indretning.
Read more

Lindholm Biler

Read more

EXKLUSIV

Exklusiv Guld & Sølv leverer smykker af høj kvalitet fra mange kendte mærker. Butikken i Farum er Nordsjællands største guldsmedbutik og har åbent seks dage om ugen – webshoppen er altid åben.
Read more

Midland

Read more

Byens Beton

Read more

Læborg Autohandel

Læborg Autohandel holder til i Vejen og har primært med klassiske biler siden 1985. I forretningens to store haller finder du også knallerter, emaljeskilte, tankstandere og meget mere til den kræsne samler.
Read more

LM Transport

Read more

Hede Rytmer

Read more

Danmarks Største Vejfest

Read more

Silkeborg Beslag & Værktøj

Read more

Proshop Europe

Read more

Randers Kød

Read more

Human Trust

Read more

BDO

BDO er en verdensomspændende revisionsvirksomhed, hvoraf 32 af netværkets kontorer er i Danmark. Her kombineres faglige og personlige kompetencer til indlevende rådgivning af deres kunder.
Read more

Silkeborg IF

Read more

CC Cars

CC-Cars i Ans er et af Scandinaviens største klassiske bilhus, der huser mere end 100 klassiske biler. De har stor ekspertise i køb og salg af youngtimere, klassiske samt investeringsbiler, og fælles for disse er, at de nøje udvælger dem i den højeste kvalitet.
Read more

DOVISTA

Read more

HF Vagt

HF Vagt har været autoriseret vagtfirma i mere end 20 år og udbyder en række vagt- og sikkerhedsopgaver for kunder i hele landet. Henrik og hans team står klar til at skabe tryghed for dig og din virksomhed.
Read more

Saint Gobain Denmark

Read more

Skanroll

Read more

ABC Teltudlejning

Hos ABC Teltudlejning har de alt til festen. Her udlejes telte, gulve, borde, stole, service og meget mere. ABC Teltudlejning lægger vægt på kvalitet og god service, og deler gerne ud af deres erfaring og hjælper dit arrangement helt i mål.
Read more

it & co

Read more

Ans-Iller Kloak & Anlæg

Ans-Iller Kloak & Anlæg beskæftiger flere medarbejdere med en bred vifte af entreprenøropgaver med udgangspunkt i firmaets adresse i Ans. Indehaver Michael Nørgaard har sammen med sit hold mange års erfaring med både små og store projekter.
Read more

Kastbergs

Read more

White Away

Read more

CJ Invest, Ans ApS

BSM

BSM er en topmoderne metalforarbejdnings virksomhed med mere end 35 års erfaring, og en klar målsætning om at være en af de mest kreative leverandører af stålkomponenter i Danmark.
Read more

Demstrup Autotransport

Read more

Vognmand Peter Falck

Vognmand Peter Falck i Glamsbjerg varetager alle former for kørsel med gods til konkurrencedygtige priser i hele landet. Kontakt dem og få et gratis tilbud på din opgave.
Read more

THIELE Viborg

Thiele er Danmarks ældste optikervirksomhed med mere end 200 års historie. Butikken i Viborg ligger på Sct. Mathias Gade og her finder du briller og solbriller fra verdens førende brilledesignere.
Read more

IDEAL

IDEAL yder juridisk rådgivning for danske og internationale erhvervsklienter fra kontoret i Odense. Her prioriteres den direkte klientkontakt for at danne en fortrolig og god relation til dig og din virksomhed.
Read more

DS Energy

DS Energy hjælper kunder med at overvåge energi og forbrug. Kunderne får alarmer, visualiseringer, analyser og rapporter, der sikrer besparelser og lavere CO2-aftryk.
Read more

Poulsen Trailers

Hos Poulsen Trailers i Horsens finder du trailere i alle afstøbninger til ethvert formål. Den familieejede virksomhed sætter en stor ære i at sikre, at kunden altid sendes afsted med den helt rigtige løsning.
Read more

Silkeborg VVS-Teknik

Silkeborg VVS-Teknik er et kvalitetsbevidst VVS-firma, der udfører alle opgaver inden for faget, og er eksperter i alt inden for varmeanlæg, alternativ energi, solfangere og jordvarme. "Vi gør meget inden for projekt opførelse".
Read more

Kingo

Kingo Karlsen A/S er en seriøs nedrivningsvirksomhed, der har fokus på at sikre værdierne i eksisterende materialer, ved at fremme genbrug og genanvendelse.
Read more

Ejendomme86.dk

Ejendomme86 investerer i og udlejer ejendomme i og omkring Silkeborg, både til private og erhverv.
Read more

TS Timber

TS Timber samarbejder med mere end 150 savværker spredt rundt om hele Østersøen, og leverer træ, trælast og byggematerialer til byggefirmaer og produktionsvirksomheder.
Read more

Dansand

Dansand er Danmarks sandspecialist og udvikler sandprodukter, som bruges til at støbe fundamenter til havvindmøller, rense drikkevand, mørtel til husbyggeri, ukrudtsfri fuger og meget mere.
Read more

Hjorthede Planteskole

Read more

KLC Erhverv Silkeborg

KLC Erhverv sælger professionalle telefonløsninger og hardware dertil. Her er fokus på at afdække kundens behov og sikre præcist den løsning, der dækker dit behov.
Read more
dairy-food-LOGO-med-tekst.png

Dairy Food

Dairy Food Danmark har mere end 25 års erfaring med at levere råvarer og pakkematerialer af den højeste kvalitet til mejeriindustrien i hele verden.
Read more
Hinnerup Bilcenter

Hinnerup Bilcenter

Hinnerup Bilcenter leverer bilpleje og klargøring af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang. Her er din bil i trygge hænder.
Read more
FL Automatic

F. L. Automatic

Read more

Møller's El & VVS Service

Møller's El og VVS-service er leveringsdygtig i en lang række opgaver inden for blandt andet el, VVS, kloak og blik, men kan også være dig behjælpelig med en lang række andre håndværkeropgaver.
Read more

Danboring

Danboring har mere end 25 års erfaring og er, som landsdækkende firma, eksperter inden for styret underboring og plastsvejsning. Styret underboring overalt - under alt.
Read more

Nord Modules

Nord Modules bygger højkvalitets modulløsninger, der medvirker til at udvide funktionalitet for mobile robotter og dermed opnå et højere niveau af automatisering.
Read more

BAR DECO

Bar Deco er en elegant og afslappet cocktailbar i historiske Ny Adelgade, i hjertet af København. Anmelderroste Bar Deco tilbyder cocktails på internationalt niveau, ligesom der også er plads til at nyde en kold øl eller et glas vin i de stilfulde lokaler.
Read more

Palæ Bar

Read more

Ebdrup Byg

Cetonia

Read more

Panorama

Panorama Mad & Vin ligger med udsigt til torvet i Silkeborg og byder på det bedste fra det danske og det franske køkken. Her er uformel stemning med dug på bordene og godt værtskab.
Read more

Underhuset Brasserie

Read more

ML Diamantskæring ApS

Read more

WILS

Wils A/S er din byggepartner. Virksomheden udfører store og små byggeprojekter inden for murer, tømrer, hoved- og totalentreprise for både private og erhverv, boligforeninger og kommuner i Midt- og Østjylland.
Read more

Bech Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af juridiske ydelser.
Read more

Lynge Papir & Kontor

Read more

KEN STORKØKKEN

Read more

Gardin Laugesen Botex

Read more

Agendatravel

Read more

Kasus Advokater

Read more

Mortens Busser

Read more

Kristian Pihl Consult

Read more

Bjerregaardens horses

Read more

Håkonsson Advokater

Read more

TME Entreprenør

Murermester Søren Ravnsbæk ApS

Read more

Kælderslagteren

Read more

PJ Ventilation

Read more

Prosign Skilte

Read more

MB Makskinholding

CJ Anlæg

Fjordbak Byg

Read more