Falkenberg

08. juli – 09. juli 2023

Falkenbergs Motorbana

Info om løbet

TCR Denmark har indgået en samarbejdsaftale med den svenske udgave af serien, der medfører, at bilerne i de to serier dyster i to løb sammen hen over sommeren. Derfor skal næste afdeling af den danske kongeklasse køres uden for landets grænser, når Kasper, Gustav og resten af teamet deltager i det traditionsrige Västkustloppet i svenske Falkenberg. De to skandinaviske TCR-klasser deler asfalt igen senere på sommeren til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i København.

Begge GMB Motorsports TCR-kørere har fået en fornuftig start på sæsonen, hvor den forsvarende danske mester Kasper H. Jensen har kæmpet sig op på seriens førsteplads efter de to første afdelinger, mens Gustav Birch fører U25-mesterskabet og er blot 11 point efter Kasper. Der er dog hård konkurrence i toppen fra en række stærke kørere, så weekendens løb er en kærkommen mulighed for at hente vigtige point til den samlede stilling.

Du kan se første heat live på DRTV søndag fra 11:30 – KLIK HER
Heat 2 og 3 sendes på DR2 fra 14:20 – KLIK HER

KLIK OG SE MED PÅ DR

11:30

Heat 1

14:30

Heat 2

15:15

Heat 3

TCR DENMARK

TCR – Touring Car Racing – er verdens største standardvognklasse og har siden grundlæggelsen af TCR Denmark i 2020 været betragtet som den største og mest prestigefyldte klasse i dansk motorsport. I serien deltager GMB Motorsport med to Honda Civic TCR H70, som er en af de i alt 29 tilladte bilmodeller – fælles for de tilladte biler er, at de er konstrueret ud fra en masseproduceret bil og derudover lever op til en række tekniske krav.

specifikation

om bilerne

MODEL:
Honda Civic TCR H70
MOTOR:
2,0L 4 cylinders Turbo
HESTEKRÆFTER:
340 HK
VÆGT:
1265 kg.

Teamet

Vi har en klar målsætning om at være landets bedste både på og uden for asfalten.