Nyheder

#WeAreGMB

Med sejre i både første heat og finalen af weekendens TCR-afdeling på Padborg Park har Kasper H. Jensen nu skabt sig et stort forspring inden DM Finalen på Jyllandsringen den 1. oktober.
En påkørsel i finalen kostede sandsynligvis en podieplacering for Simon Birch, der længe lå med helt fremme. Den unge kører kom dog hurtigt tilbage og sikrede sig en fjerdeplads.
Det vakte minder om Slaget ved Dybbøl i de sidste to heats af Super 2L til Padborg Park Night Race, hvor det vil være en underdrivelse at sige, at kørerne var tændte og klar til kamp. Banen lignede en regulær slagmark overstrøget med et tæt lag af jord, græstotte og bilstumper efter de unge kørere var færdige med at kæmpe.
I det fire timer lange aftenløb på Motorland Aragon tog vores Aston Martin et enkelt skridt op fra startpositionen som P9 og sluttede P8 i et løb uden de helt store dramatiske episoder i GTE-klassen.
Vores GTE-pitcrew vandt konkurrence om hurtigste dækskifte blandt alle ELMS-teams i Aragon, så de unge drenge fik en tur på podiet.
I et løb præget af lemlæstede LMP3-biler og tre lange perioder bag safety car, lykkedes det #55 med Simon Birch og Thomas Andersen at hente en flot slutplacering som P4, mens #88 med Jan Magnussen og Lars Pedersen desværre måtte udgå.
Med to heatsejre ved landets mest prestigefyldte motorløb satte Kasper H. Jensen konkurrenterne til vægs, og er for alvor tilbage i kampen om Danmarksmesterskabet, hvor han nu blot er et enkelt point efter Jan Magnussen.
Weekendens race i Super GT fik ikke den bedste slutning for Simon Birch, da han under finalen fik et par skub, der desværre umuliggjorde chancen for en podieplads på Jyllandsringen.
Malte Ebdrup fastholder førstepladsen i mesterskabet, da den unge kører hentede endnu en heatsejr og sluttede som 3’er i finalen på Jyllandsringen denne weekend.
Ved fjerde afdeling af TCR Denmark i København hentede Kasper H. Jensen en sejr i første heat og en tredjeplads i finalen, mens Gustav Birch sikrede en placering som P3 i andet heat.
De fire kørere, der repræsenterede GMB Motorsport i den historiske klasse for biler før 1971, gjorde rent bord i deres små Ford Escort’er. Kristian Poulsen vandt alle heats tæt forfulgt af Christian Jensen på andenpladsen.