Nyheder

#WeAreGMB

Med sejre i både første heat og finalen af weekendens TCR-afdeling på Padborg Park har Kasper H. Jensen nu skabt sig et stort forspring inden DM Finalen på Jyllandsringen den 1. oktober.
Til weekendens gaderace i København er GMB Motorsport repræsenteret med fire Ford Escort’er fra 1971, som køres af en erfaren kvartet.
Vores Aston Martin havde ikke en god dag på banen i franske Le Castellet, hvor anden afdeling af ELMS blev afviklet søndag. To tidsstraffe og en punktering var med til at sætte en dæmper på vores chancer i løbet og vi sluttede dermed P12.
Søndag kørte vores to Honda NSX GT3’er på den franske Paul Ricard-bane i Le Mans Cup. Et sammenstød med en af konkurrenterne kostede en række placeringer for Simon Birch og Thomas Andersen i #55.
Løbsweekenden på køreanlægget i svenske Falkenberg startede med en flot heatsejr, men sluttede desværre med en ærgerlig finale, hvor en sikker andenplads på et øjeblik gik op i røg.
Brødreparret Andreas og Mathias Kjellerup vandt begge titler i weekenden til Dansk Rotax Mesterskab i Vojens.
Selvom vores Le Mans-drømme blev slukket på et skæbnesvangert splitsekund, var ugen i Frankrig en bemærkelsesværdig milepæl i holdets unge historie. I denne video får du et tilbageblik på 24-timers løbet.
Den forsvarende danske mester blev to’er i både heat 1 og 3 til weekendens TCR-afdeling på Djursland, og lægger sig dermed i spidsen af dette års konkurrencefyldte mesterskab.
16-årige Simon Birch bliver bare hurtigere og hurtigere i den nye Super GT-racer og viste skræmmende højt niveau under weekendens løb på Ring Djursland.
Der var fuldt skrald på og race for alle pengene, da GMB Motorsports Junior Team i weekenden dystede i Super 2L på Ring Djursland. Malte Ebdrup hentede endnu en heatsejr og fastholdt sin føring i det samlede klassement.
Et ærgerligt uheld sendte GMB Motorsport tidligt ud af årets 24-timers løb i Le Mans.