Nyheder

#WeAreGMB

17-årige Malte Ebdrup tager springet op til Super GT, hvor han gør Simon Birch selskab i den kommende sæson. Simon Seiersen, Magnus Jensen og Tobias Andersen stiller for anden gang op i Super 2L.
Vores Junior Team sluttede i weekenden sæsonen af med Finaleløbet på Padborg Park, hvor Malte Ebdrup sluttede som 2’er i det samlede Super 2L-mesterskab.
GMB Motorsports Kasper H. Jensen sikrede sig endnu et dansk mesterskab i TCR Danmark under weekendens finaleløb på Jyllandsringen, hvilket gør ham til den mest vindende touring car-kører i Danmarkshistorien.
For anden gang i sin korte karriere vandt Gustav Birch ungdomsmesterskabet i den danske kongeklasse TCR under weekendens DM Finale på Jyllandsringen.
Vores Aston Martin kørte galt og udgik med under en time tilbage af søndagens ELMS-race på Spa-Francorchamps.
Med sejre i både første heat og finalen af weekendens TCR-afdeling på Padborg Park har Kasper H. Jensen nu skabt sig et stort forspring inden DM Finalen på Jyllandsringen den 1. oktober.
En påkørsel i finalen kostede sandsynligvis en podieplacering for Simon Birch, der længe lå med helt fremme. Den unge kører kom dog hurtigt tilbage og sikrede sig en fjerdeplads.
Det vakte minder om Slaget ved Dybbøl i de sidste to heats af Super 2L til Padborg Park Night Race, hvor det vil være en underdrivelse at sige, at kørerne var tændte og klar til kamp. Banen lignede en regulær slagmark overstrøget med et tæt lag af jord, græstotte og bilstumper efter de unge kørere var færdige med at kæmpe.
I det fire timer lange aftenløb på Motorland Aragon tog vores Aston Martin et enkelt skridt op fra startpositionen som P9 og sluttede P8 i et løb uden de helt store dramatiske episoder i GTE-klassen.
Vores GTE-pitcrew vandt konkurrence om hurtigste dækskifte blandt alle ELMS-teams i Aragon, så de unge drenge fik en tur på podiet.
I et løb præget af lemlæstede LMP3-biler og tre lange perioder bag safety car, lykkedes det #55 med Simon Birch og Thomas Andersen at hente en flot slutplacering som P4, mens #88 med Jan Magnussen og Lars Pedersen desværre måtte udgå.