Nyheder

#WeAreGMB

Dansk Motorsport Award 2023 kastede to priser af sig, da teamet var draget til København for at være til årets store prisuddeling i dansk motorsport.
GMB Motorsport stillede til start med tre GT3-biler i de to support-løb forud for 24-timers løbet lørdag.
Ventetiden er ovre! GMB Motorsport er taget et smut til Frankrig for at deltage i det legendariske 24-timers Le Mans-løb, der køres fra lørdag til søndag i den kommende weekend. Læs her alt, hvad du bør vide forud for løbet.
GMB Motorsport deltager med tre GT3-biler ved Road to Le Mans, et support-løb der køres forud for det legendariske 24-timers løb, som konkurreres over to gange 55 minutter. Her bliver vores to biler i Le Mans Cup ledsaget af Kristian og Roland Poulsen i deres BMW M4 GT3.
Efter en weekend, der bød på både op- og nedture for teamet, sluttede Gustav Birch af med at sikre en flot tredjeplads i det afgørende heat af Åbningsløbet på Jyllandsringen. Undervejs nåede Kasper H. Jensen både at vinde første heat, udgå af andet og punktere i tredje.
Programmet var tæt pakket for GMB Motorsports Junior Team til søndagens race på Jyllandsringen, hvor de unge kørere viste sig frem i Super GT og Super 2L.
Åbningsløbet til dette års udgave af TCR Denmark står for døren, og GMB Motorsport er velforberedte og klar til at forsvare titlerne fra sidste sæsons succesfulde indtog i serien.
Mere end et par hundrede interesserede havde købt billet til gårsdagens arrangement hos GMB Produktion, hvor der var rig mulighed for at opleve biler og personale fra GMB Motorsport på nært hold.
Juniorteamet har skudt sæsonen i gang med masser af drama, tætte overhalinger og godt med arbejde til mekaniker-teamet.
I 2023-sæsonen skal kørerne i GMB Motorsports Junior Team alle ud at prøve kræfter med nye klasser, så vi har købt en hel flåde nye biler ind til formålet. Bilerne skal deltage i Super GT Danmark i de to klasser Super GT og Super 2L.