Nyheder

#WeAreGMB

Med sejre i både første heat og finalen af weekendens TCR-afdeling på Padborg Park har Kasper H. Jensen nu skabt sig et stort forspring inden DM Finalen på Jyllandsringen den 1. oktober.
Den tredobbelte og forsvarende verdensmester i langdistanceløb Marco Sørensen, der sidste år sikrede sin første Le Mans-triumf, støder til GMB Motorsport i jagten på den ultimative succes til sommerens udgave af det legendariske 24-timers løb.
Vores tre kørere Kasper H. Jensen, Gustav Birch og Simon Birch Kristensen er Team Danmark-atleter i 2023.
Torsdag aften havde GMB Motorsport inviteret Helle Thorning-Schmidt til at holde oplæg foran motorsportsholdets partnere i samarbejde med Jyske Bank. Mere end 100 VIP-gæster deltog ved arrangementet, der blev afholdt i Jyske Banks eksklusive lokaler i Silkeborg med udsigt over smukke Silkeborg Langsø.
GMB Motorsport har sikret sig den dobbelte verdensmester i langdistanceløb Nicki Thiim som ny mand i førersædet. Den 33-årige fabrikskører for Aston Martin skal i den kommende sæson repræsentere GMB Motorsport i European Le Mans Series, ELMS, sammen med Gustav Birch og Jens Reno Møller.
Det er netop blevet officielt, at GMB Motorsport skal ud at prøve kræfter med en ny løbsserie i 2023, når vores nyindkøbte Aston Martin Vantage GTE skal deltage i European Le Mans Series. Bilen skal køres af Gustav Birch, Kasper H. Jensen og Jens Reno Møller, der også sidder bag rattet under sommerens 24-timers Le Mans.
Alt imens de fleste af os har trisset rundt i varme huer, gummistøvler og minusgrader, har GMB Motorsports kørere Kasper H. Jensen og Gustav Birch været en tur i ørkenen for at forberede sig på sommerens strabadser til 24-timers Le Mans.
Hver mandag eftermiddag er der makkedag på værkstedet hos GMB Motorsport. Her samles mekanikere, kørere, familiemedlemmer og venner af huset til hygge, fællesspisning… og ja, så bliver der makket med biler og gokarts helt ned til den mindste detalje.
Få et indblik i hvad den danske mester Kasper H. Jensen får tiden til at gå med, når løbskalenderen er tom i vinterhalvåret.
GMB Motorsports unge racerkører Simon Birch Kristensen blev lørdag hædret som Årets Talent inden for asfaltbanesport af DASU ved en præmiefest på Sportshotel Vejen.
Hos GMB Motorsport er vi klar med planen for vores deltagelse i de danske motorsportsklasser i den kommende sæson, hvor vi bliver repræsenteret i tre klasser; TCR, Super GT og Super 2L.