Nyheder

#WeAreGMB

17-årige Malte Ebdrup tager springet op til Super GT, hvor han gør Simon Birch selskab i den kommende sæson. Simon Seiersen, Magnus Jensen og Tobias Andersen stiller for anden gang op i Super 2L.
Programmet var tæt pakket for GMB Motorsports Junior Team til søndagens race på Jyllandsringen, hvor de unge kørere viste sig frem i Super GT og Super 2L.
Åbningsløbet til dette års udgave af TCR Denmark står for døren, og GMB Motorsport er velforberedte og klar til at forsvare titlerne fra sidste sæsons succesfulde indtog i serien.
Mere end et par hundrede interesserede havde købt billet til gårsdagens arrangement hos GMB Produktion, hvor der var rig mulighed for at opleve biler og personale fra GMB Motorsport på nært hold.
Juniorteamet har skudt sæsonen i gang med masser af drama, tætte overhalinger og godt med arbejde til mekaniker-teamet.
I 2023-sæsonen skal kørerne i GMB Motorsports Junior Team alle ud at prøve kræfter med nye klasser, så vi har købt en hel flåde nye biler ind til formålet. Bilerne skal deltage i Super GT Danmark i de to klasser Super GT og Super 2L.
Lørdag aften tog GMB Motorsport hul på sæsonen med første afdeling af Le Mans Cup i Barcelona. På grund af en lang række uheld, så det i lang tid ud til, at løbets samlede vinder ville blive seriens egen safetycar, der længe lå helt i front.
GMB Motorsport står i den kommende sæson over for en spændende ny udfordring, når holdet for første gang skal ud at prøve kræfter med European Le Mans Series. Her deltager vores Aston Martin Vantage i GTE-klassen med Nicki Thiim, Gustav Birch og Jens Reno Møller bag rattet.
Se billederne af den nyfolierede røde Aston Martin Vantage GTE, som i weekenden kører åbningsløbet i ELMS med 4-timers løbet i Barcelona.
For anden sæson i træk deltager GMB Motorsport i Le Mans Cuppen. I år deltager vi med to GT3-biler; i den ene sidder Jan Magnussen og Lars Pedersen bag rattet, mens den anden køres af et par GT3-debutanter i form af Simon Birch Kristensen og Thomas Andersen.