GMB Motorsport indgår samarbejde med Aston Martin Racing

Der er indgået aftale mellem GMB Motorsport og Aston Martin Racing for den kommende sæson, der betyder, at vi skal køre i en Aston Martin Vantage GTE i 24-timers Le Mans og European Le Mans Series.

I 2023-sæsonen kører GMB Motorsport for første gang i det legendariske 24-timers Le Mans-løb sideløbende med deltagelse i den europæiske Le Mans-serie, ELMS, som består af seks 4-timers løb på nogle af de bedste baner rundt om i Europa. I den forbindelse har vi indgået en aftale med Aston Martin Racing om at køre løbene i en Aston Martin Vantage GTE.

Bag rattet i den engelske GTE’er vil der sidde en succesfuld GMB-trio i form af Jens Reno Møller, Gustav Birch og den danske TCR-mester Kasper H. Jensen. Alle kørere deltog i dette års Le Mans Cup, hvor hver og en endte på det samlede podie efter afslutningen i Portimão i oktober. I spidsen for teamet står selvfølgelig team manager Casper Elgaard, der i sin egen aktive karriere kørte for Aston Martin Racing til Le Mans tilbage i 2007:

– Vi er superstolte over at kunne præsentere det her samarbejde med Aston Martin Racing. Jeg har selv tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med dem, så jeg ved det er topprofessionelle folk, der har styr på alt, helt ned til den mindste detalje. Vi glæder os til at få bilen ud på banen og kommer forhåbentlig til at hente mange flotte resultater det næste år.

Huw Tasker, der står i spidsen for AMR Partner Racing, ser også frem til et succesfuldt samarbejde:

– Vi er begejstret for at byde GMB velkommen til Aston Martin Racing-familien. De støder til vores brand med en fremragende baggrund, og tilsat Vantage GTE’s ydeevne i verdensklasse, er vi sikre på, at vi får en meget succesfuld sæson i 2023. Vi har kendt til mange af GMB-teamets medlemmer i mange år, og sammensat med vores tætte forhold til danske kørere og personale, bliver det uden tvivl et fornøjeligt samarbejde, og vi ser frem til at nå nye højder sammen.

Første chance for at se den nye Aston Martin Vantage GTE i aktion bliver den 20. april næste år, når de officielle tests i ELMS afvikles tre dage inden årets første løb den 23. april i Barcelona.