GMB Motorsport kører europæisk serie i ny Aston Martin

En forlængelse af samarbejdet med Aston Martin Racing betyder, at GMB Motorsport deltager i 2024-udgaven af Fanatec GT World i den fabriksnye Aston Martin Vantage GT3.

Efter GTE-klassen bliver sendt på pension ved udgangen af 2023, tager GMB Motorsport hul på et nyt kapitel i den kommende sæson, hvor vi skal køre Europa tynd i Fanatec GT World. Vi har indgået en aftale med Aston Martin Racing om at køre den internationale løbsserie i den nyudviklede Aston Martin Vantage GT3, der lanceres i starten af 2024.

Team Principal Henrik Lundgaard ser frem til endnu en sæson med Aston Martin:

– Vi glæder os over at kunne fortsætte det gode samarbejde fra sidste år. Med den spritnye model får vi en bil fra allerøverste hylde, og vi har fundet den helt rigtige serie med en masse køretid og udviklingsmuligheder til vores unge kørere. Serien er blandt verdens bedste i GT-klassen, og det giver os gode muligheder for at bygge teamet op og fortsætte den positive udvikling.

Adam Carter, Aston Martin’s chef for Endurance Motorsport, glæder sig over forlængelsen af samarbejdet:

– Hos Aston Martin er vi selvfølgelig henrykte over at fortsætte med GMB Motorsport som et værdsat partner-team i Aston Martin Racing-netværket i 2024. Holdet har etablerede sig flot i European Le Mans Series og 24-timers Le Mans med Vantage GTE’en i sidste sæson, og vi glæder os til at se, hvad holdet kan opnå i Fanatec GT World i den kommende sæson.

Fanatec GT World dystes udelukkende af GT3-biler, og består af 10 afdelinger fordelt på nogle af de mest legendariske europæiske baner, med 24-timers løbet på Spa som sæsonens helt store højdepunkt. Serien består af to mesterskaber, der hver omfatter fem løbsweekender; i Sprint Cup køres to én-times løb hver weekend og i Endurance Cup skal kørerne på banen i henholdsvis 3, 6 eller 24 timer.

I starten af 2024 offentliggør vi hvilke kørere, der skal sidde bag rattet i den nye bil.

Fanatec GT World-kalender
5.-7. april Paul Ricard, Frankrig
4.-5. maj Brands Hatch, England
17.-19. maj Misano, Italien
26.-30. juni Spa-Francorchamps, Belgien
19.-21. juli Hockenheim, Tyskland
26.-28. juli Nürburgring, Tyskland
23.-25. august Magny-Cours, Frankrig
20.-22. september Monza, Italien
11.-13. oktober Barcelona, Spanien
21.-23. november Jeddah, Saudi-Arabien