GMB Motorsport stiller op med to kørere i Super GT

17-årige Malte Ebdrup tager springet op til Super GT, hvor han gør Simon Birch selskab i den kommende sæson. Simon Seiersen, Magnus Jensen og Tobias Andersen stiller for anden gang op i Super 2L.

Der var fuld fart på og masser af spænding, da GMB Motorsports Junior Team sidste år debuterede i Super GT Danmark. Både i Super GT og Super 2L fik de unge knægte mulighed for at konkurrere i et erfarent og konkurrencepræget kørerfelt, og det gav i den grad hår på brystet. Satsningen på serien fortsætter ind i 2024, hvor Simon Birch får selskab af holdkammerat Malte Ebdrup i Super GT-klassen, mens Simon Seiersen, Magnus Jensen og Tobias Andersen tager en sæson mere i Super 2L.

– Deltagelsen i Super GT Danmark har været enormt givende for vores unge kørere, som sidste år tankede en masse værdifuld erfaring gennem serien. Selvom drengene gjorde det enormt flot i deres første sæson, så er der stadig plads til forbedring, og vi tror på, at Super GT fortsat giver kørerne rigtigt gode udviklingsmuligheder, forklarer Team Principal Henrik Lundgaard.

Dobbelt op på Super GT
Malte Ebdrup var 2023-sæsonens helt store åbenbaring i Super 2L-klassen, hvor han lå forrest i mesterskabet helt frem til sæsonens allersidste heat. Desværre glippede titlen i sidste øjeblik, men det ændrede ikke på, at den unge kører havde en fremragende sæson. I den kommende sæson er Malte blevet rykket op i Super GT, hvor kørerne har lidt flere hestekræfter at holde styr på, og den udfordring glæder han sig til:

– Det bliver vildt fedt at køre Super GT. Jeg fulgte med, da Simon kørte i serien sidste år, så jeg kunne se, at der virkelig blev gået til den. Jeg er stolt over at få muligheden for at prøve mig selv af i en ny klasse, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med sæsonen, fortæller Malte Ebdrup.

Første gang Malte, Simon og resten af GMB Motorsports Junior Team skal på banen er den 27.-28. april, når Padborg Park lægger asfalt til sæsonens første race.

Kalender
28.04.2024 Padborg Park
12.05.2024 Jyllandsringen
23.06.2024 Ring Djursland
18.08.2024 Jyllandsringen
14.09.2024 Padborg Park
06.10.2024 Padborg Park