Kasper og Gustav til ørkenræs i Dubai

Alt imens de fleste af os har trisset rundt i varme huer, gummistøvler og minusgrader, har GMB Motorsports kørere Kasper H. Jensen og Gustav Birch været en tur i ørkenen for at forberede sig på sommerens strabadser til 24-timers Le Mans.

De to kørere og en stor del af GMB-teamet var nemlig en tur i Dubai, hvor de deltog i Hankook 24H Dubai for at prøve kræfter med et døgnlangt racerløb. Det er der kommet en række flotte billeder ud af, som du kan se her.

I ørkenstaten havde de to kørere allieret sig med Poulsen Motorsport og delte derfor en BMW M4 GT3 med de erfarne brødre Kristian og Roland Poulsen. Desværre endte eventyret ”allerede” efter 547 omgange og 22 timer. Her blev det besluttet at trække bilen ud af løbet af sikkerhedsmæssige årsager, da der var mistanke om, at bilens motor ville brænde sammen.

Selvom det var en lidt ærgerlig slutning på et ellers succesfuldt ræs, så var det en meget udbytterig oplevelse for mandskabet, og der blev tanket uvurderlig erfaring frem mod sommerens Le Mans.