MASCOT forlænger hovedsponsorat hos GMB Motorsport

Der er indgået en ny hovedsponsoraftale mellem GMB Motorsport og MASCOT for 2023-sæsonen, og dermed fortsætter det gode samarbejde fra vores første sæson i motorsport endnu et år.

Hos GMB Motorsport er vi utroligt stolte over at kunne præsentere en forlængelse af vores hovedsponsoraftale med MASCOT, som igen i den kommende sæson vil beklæde hele vores team med produkter fra MASCOT® ACCELERATE-serien.

Team manager hos GMB Motorsport, Casper Elgaard, er yderst tilfreds med, at aftalen med MASCOT er kommet i hus:

– Vi er naturligvis særdeles glade for, at vi har fået den her aftale på plads. MASCOT har været med os hele vejen og har været en vigtig samarbejdspartner i jagten på at opnå vores mål, som vi jo i høj grad har gjort her i vores første år i sporten. Vi kan på mange måder spejle os i MASCOT, fordi vi ligesom dem hele tiden stræber efter at være de bedste inden for vores felt. Det er et samarbejde, som vi håber på at kunne fortsætte i mange år endnu.

Hos MASCOT er der ligeledes stor tilfredshed at spore omkring sponsoratet og samarbejdet. Administrerende direktør Michael Grosbøl udtaler:

– Fra begyndelsen oplevede vi den enorme vilje og gejst, der var bag projektet GMB Motorsport. Som nystartet team er det ambitiøst at turde sigte efter stjernerne. Dét kræver mod, dedikation og et engagement, som vi deler hos MASCOT. Derfor var det naturligt for os, at samarbejdet med GMB Motorsport skulle fortsætte i 2023, og vi ser frem til at være en del af GMB Motorsports udvikling, som næste år kulminerer med deltagelsen på en af motorsportens allerstørste scener: 24-timers løbet på Le Mans.

Som hovedsponsor vil MASCOT’s logo være tydeligt eksponeret på samtlige af GMB Motorsports biler og selvfølgelig teamets tøj til alle de løb, vi deltager i både nationalt og internationalt, hvor 24-timers løbet på Le Mans selvfølgelig bliver det helt store trækplaster.