Tre biler til start i Road to Le Mans

GMB Motorsport stillede til start med tre GT3-biler i de to support-løb forud for 24-timers løbet lørdag.

Med historisk mange biler i feltet til årets Road to Le Mans, var der skærpet konkurrence i de to support-løb, der blev kørt som opvarmning til 24-timers løbet og var en del af Le Mans Cuppen. GMB Motorsport stillede op med tre biler til løbene, da vores to Honda’er fik selskab af Kristian og Roland Poulsen, der havde taget deres BMW M4 GT3 med sig til Frankrig.

Overhalinger og tidsstraf i første løb
Der var tunge højre fødder og hård kamp om placeringerne i den første afdeling, hvor en lang række biler udgik efter uheld, men heldigvis undgik vi at være involveret i dramaet.

GMB-bilerne fik dog travlt med at rykke frem i feltet med startpositioner fra P12, P14 og P16, og det lykkedes drengene rigtigt flot med. Efter adskillelige overhalinger var alle bilerne pludselig fremme i top10, men desværre endte #55 med en tidsstraf, på grund af et hurtigt pitstop, der var et enkelt sekund for hurtigt og dermed sendte makkerparret ned som P16.

Resultat af første løb:
P6 #88 Jan Magnussen og Lars Pedersen
P7 #95 Kristian Poulsen og Roland Poulsen
P16 #55 Simon Birch og Thomas Andersen

Hæsblæsende afslutning på Road to Le Mans
Samtlige 58 biler stillede til start til andendagsgildet i Road to Le Mans, og der var endnu engang skarpe albuer ude med hårde kampe om pladsen på asfalten helt fra start.

GMB-bilerne undgik heldigvis at være involveret i uheld og gennemførte alle løbet med flot kørsel. Især Jan Magnussen i bil #88 viste sin høje klasse med en række overhalinger sidst i løbet og sluttede dermed P6 efter et udgangspunkt fra P16.

Simon Birch og Thomas Andersen var desværre en smule uheldige og mistede en del pladser, da der kom safetycar midt i et pitstop, men da Simon kom tilbage på banen, sneg han sig forbi syv konkurrenter og endte flot som P8.

Det så ud til, at der var masser af fart i Kristian og Roland Poulsens BMW, der kom flyvende ud af starthullerne, men en tidlig straf gjorde det svært for brødrene at komme tilbage til udgangspunktet og de sluttede dermed P15.

Resultat af andet løb:
P6 #88 Jan Magnussen og Lars Pedersen
P8 #55 Simon Birch og Thomas Andersen
P15 #95 Kristian Poulsen og Roland Poulsen

Næste løb i Le Mans Cup køres også i Frankrig, når der dystes på Paul Ricard den 16. juli.