P1 til Gustav Birch & Jens Møller til 2. afdeling af Le Mans Cup

Et race fyldt med uheld og gule flag resulterede i at Gustav Birch og Jens Møller i bil #44 går fra Imola som vindere af 2. afdeling af Le Mans Cup.

Kort efter startskuddet fik Jens Møller kørt sig frem på førstepladsen fra P2. Selvom Porschen på nu 2. pladsen havde hurtigere omgangstider, lykkedes det Jens at holde ham på afstand inden kørerskiftet.

Gustav Birch i #44:

“Det var et fantastisk løb. Jeg nåede ud lige før safety car, så jeg kunne næsten vinde en hel omgang i forhold til Kasper H. Jensen, som kom ud af pitten få sekunder efter mig. Vi havde en svær bil at køre, vi manglede 10km/t ned af langsiden, men rigtig godt arbejde af Jens, for at han kunne holde førstepladsen og afstanden til Porschen, indtil jeg kom ind. Kæmpe tak til mekanikerne. Den bil har sgu holdt igennem det hele, så tusind tak for det.”

Casper Elgaard, Teamchef:

“At gå herfra med en sejr er helt fantastisk. Vi har haft en hård weekend, fordi at vores Balance of Performance straf, efter vores gode løb på Paul Ricard, virkelig har ramt os. Vi har haft en bil, der ikke har haft farten til at vinde et racerløb. Men på grund af at heldet faldt ud til vores fordel for bil #44, kan vi nu kalde os vindere på Imola og har dermed vundet de 2 første løb og fører mesterskabet med bil #44.”

#88 Lars Pedersen og Mikkel O. Pedersen sluttede på P4.

#55 Kristian Poulsen og Kasper H. Jensen sluttede på P5.