Stort fremmøde til Racing-event i Fårvang

Mere end et par hundrede interesserede havde købt billet til gårsdagens arrangement hos GMB Produktion, hvor der var rig mulighed for at opleve biler og personale fra GMB Motorsport på nært hold.

Torsdag aften var der fuldt hus hos GMB Motorsports søstervirksomhed i Fårvang, GMB Produktion, da 240 gæster var mødt op for at høre nærmere om teamet og ambitionerne for fremtiden. Det udsolgte event var arrangeret i samarbejde med Midtjyllands Avis, og her fik det fremmødte publikum en eksklusiv mulighed for at komme helt tæt på flere af vores biler og møde både kørere, mekanikere og mange andre fra teamet.

Efter en lækker anretning fra Silkeborg Slagteren gik aftenens konferencier, den mangeårige Formel 1-kommentator Jens Hansen, på scenen for at drøfte GMB Motorsport med holdejer René Birch, som fortalte om den store drøm det er at være blevet indehaver af et motorsportshold, og de skyhøje ambitioner han har for projektet.

Holdejeren fik derefter selskab på scenen af Team Principal Henrik Lundgaard samt Le Mans-kørerne Jens Møller og Gustav Birch, som kort efter fik en virtuel tilgang af det tredje medlem af trioen, Marco Sørensen, der var med på storskærm direkte fra USA. Ordstyreren fiskede en masse interessante samtaleemner ud af ærmet til det rødklædte GMB-panel, der blandt andet kom ind på, hvor mange mennesker, der egentlig skal til for at lykkedes med et motorsportshold, og hvilken betydning det har, at alle kender deres rolle til punkt og prikke.

Der skal lyde en stor tak til medarrangør Midtjyllands Avis og madleverandør Silkeborg Slagteren for et vellykket arrangement, og selvfølgelig en lige så stor tak til de mange fremmødte gæster, der var med til at skabe en summende atmosfære. Vi er enormt glade for den store interesse og støtte til teamet – vi glæder os til at vise Dannebrog frem på Le Mans om en lille måned.