Uheld på stribe i hæsblæsende Super 2L-race

Det vakte minder om Slaget ved Dybbøl i de sidste to heats af Super 2L til Padborg Park Night Race, hvor det vil være en underdrivelse at sige, at kørerne var tændte og klar til kamp. Banen lignede en regulær slagmark overstrøget med et tæt lag af jord, græstotte og bilstumper efter de unge kørere var færdige med at kæmpe.

Det startede ellers ganske fredeligt i første heat af weekendens Super 2L-afdeling, hvor hver eneste af GMB Motorsports unge kørere hentede placeringer i forhold til deres startposition. Helt forrest tog mesterskabsførende Malte Ebdrup et stort spring fra P5 til P1 og udbyggede dermed sin føring.

De efterfølgende heats blev begge genstartet efter røde flag på grund af uheld, og hele vejen gennem løbet var der tætte dueller med spidse albuer og dramatik for alle pengene. GMB’s Tobias Andersen var involveret i et af uheldene og måtte udgå af andet heat, hvor Malte Ebdrup kørte først over stregen, men måtte nøjes med en slutplacering som P5 grundet en efterfølgende tidsstraf.

Magnus Jensen viste højt niveau med slutplaceringer som P3 og P4, mens Simon Seiersen var uheldig med at ryge en tur i græsset under heat 2, hvor han ellers lå med helt fremme, men i tredje heat fik han revanche med en flot placering som P5. Malte Ebdrup lå længe forrest i finalen, men et solouheld kostede for den unge kører, der dog lykkedes med en række overhalinger og sluttede P8.

Tidtagning
P5 #124 Malte Ebdrup
P11 #24 Simon Seiersen
P12 #95 Magnus Jensen
P15 #42 Tobias Andersen

Heat 1
P1 #124 Malte Ebdrup
P8 #24 Simon Seiersen
P9 #95 Magnus Jensen
P11 #42 Tobias Andersen

Heat 2
P3 #95 Magnus Jensen
P5 #124 Malte Ebdrup
P7 #24 Simon Seiersen
DNF #42 Tobias Andersen

Heat 3
P4 #95 Magnus Jensen
P5 #24 Simon Seiersen
P8 #124 Malte Ebdrup
P10 #42 Tobias Andersen

Malte Ebdrup fører fortsat klassen med seks point ned til nærmeste forfølger – det hele afgøres til næste og sidste løb, der køres på Padborg Park den 7. oktober.