VI er GMB Motorsport

historie

Velkommen til GMB Motorsport. Et nyt dansk motorsportsteam, som er kommet for at gøre en forskel. 
GMB Motorsport vil hjælpe unge talenter med at udvikle sig fra et talent i gokart til at stå på den store internationale motorsportsscene på Le Mans. 

GMB Motorsport går derfor også ind i motorsporten med eget gokart team, en junior division i Super Cuppen, et to-bils team i den danske kongeklasse TCR Denmark, samt internationale  langdistance løb i GT Serien. Fra 2024 er planen, at GMB Motorsport skal være med i den officielle VM serie for sportsvogne, WEC, hvor 24H Le Mans løbet er kongejuvelen i det mesterskab. 
GMB Motorsport har en klar målsætning om, at vi vil være de bedste. Men for at være de bedste, så er gode resultater på racerbanen ikke nok. Vi vil også være de bedste til vores sponsorpleje og VIP-oplevelser, samtidig med at hele talentudviklingen skal være den bedste proces og springbræt for unge danske racerkører.

Det er på den måde vi kan sikre os, både økonomien og talenterne til, at vi i fremtiden kan have et dansk team, med danske kørere og mekaniker med til 24H Le Mans løbet.

Læs mere om teamet her

kontakt

Henrik lundgaard

DIREKTØR & TEAM PRINCIPAL

hlu@gmbmotorsport.dk
+45 40 73 01 47

MOrten jessen

SPORTING DIRECTOR

morten@gmbmotorsport.dk
+45 54 34 67 18

MADS FRANDSEN

SALGS- & SPONSORANSVARLIG

mar@gmbmotorsport.dk
+45 23 96 35 96

Kontakt

GENERELLE HENVENDELSER

mail@gmbmotorsport.dk
+45 92 15 50 00