Om GMB Motorsport

#WeAreGMB

Danmarks nye store Motorsportshold

GMB Motorsport er Danmarks nye store motorsportshold. Vi har en klar målsætning om at være landets bedste både på og uden for asfalten.

Allerede i 2022, vores første år som hold, har vi taget et par kvantespring i forhold til at nå det mål, idet vi har vundet team-mesterskabet i både den internationale løbsserie Le Mans Cup og den nationale TCR-klasse. Med sejren i Le Mans Cuppen har holdet kvalificeret sig til at skulle deltage ved 24-timers Le Mans og European Le Mans Series allerede i 2023, hvilket er et år tidligere end det lød i den oprindelige målsætning.

Vi har en vision om at blive et af de bedste motorsportsteams, ikke blot i Danmark, men også i det store udland. Det vil vi opnå med vores eget danske team og udelukkende med danske kørere bag rattet.

Ny mand i spidsen til at støbe helhed

Forud for 2023-sæsonen har GMB Motorsport været i gang med at optimere strukturen omkring det sportslige setup i takt med, at vi får flere biler og løbsserier ind under paraplyen. Derfor hentede holdet den garvede Team Principal Henrik Lundgaard ind som ny mand i spidsen for mandskabet lige op til sæsonstart. Henrik har mange års erfaring og stor succes i dansk og international motorsport, både som kører, mekaniker, teamleder og holdejer, og med den alsidige baggrund er han det perfekte valg til at forestå den planlagte overgang.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med det her nye og meget ambitiøse projekt. Jeg var egentlig ikke på udkig efter noget nyt, men efter at have mødt menneskene bag holdet, var det nærmest umuligt at sige nej. Jeg ser frem til den her spændende mulighed.”

Hos GMB Motorsport ser vi teamet som en helhed, og vi skal være lige så gode uden for banen som inde på banen. Det er én ting at have nogle dygtige kørere bag rattet, men uden et velfungerende og sammentømret hold omkring bilerne, vinder man ikke racerløb. Det er vigtigt at have dygtigt personale hele vejen rundt, og derfor ser vi det som værende essentielt, at vi kan finde og udvikle unge, talentfulde mekanikere for at opnå de bedste resultater.