padborg park

Super GT Danmark

29.-30. april

I weekenden starter sæsonen for GMB Motorsports Junior Team, der i 2023 skal ud og prøve kræfter med en helt ny serie i Super GT Danmark, som GMB har været ude og købe en helt ny flåde biler ind til. Serien har som udgangspunkt hjemmebane på Padborg Park, men kommer også til at køre på både Jyllandsringen og Ring Djursland i løbet af sæsonen.

Vi glæder os til at sende de unge kørere på asfalt i de splinternye biler. Drengene er delt op i to klasser; Super GT og Super 2L. Til førstnævnte klasse køres der i biler med en 3,5 liters V6-motor, mens Super 2L tager sit navn efter størrelsen på motoren, som er en 2-liters motor med fire cylindere. I Super GT får du mulighed for at følge sidste års vinder af Yokohama SuperCup, Simon Birch, mens vi i Super 2L stiller op med fire unge kørere; Simon Seiersen, Tobias Andersen, Magnus Jensen og Malte Ebdrup.

Padborg park

Banen i Sønderjylland åbnede i 2003 og er Danmarks næst-længste motorbane. Her afvikles regelmæssigt løb i TCR Denmark og Super GT Danmark, og anlægget er desuden hjemmebane for bilfestivalen, DHB.

Racerbanen
Længde: 2,150 km.
Sving: 9 stk.
Banerekord: 0:57,725, Mikkel O. Pedersen 2021

Weekendens program

følg med live

kvalifikation

Lørdag d. 29. April kl. 15:00

Afspil video

race

Søndag d. 30. April kl. 09:10

Afspil video