partnere

Bliv partner

Vil du med på en spændende rejse i dansk og international motorsport? Læs mere om at være sponsor hos GMB Motorsport her.

partnere

Mascot Workwear

Hovedsponsor hos GMB Motorsport. Leverer alt tøj til teamet.
Lær mere

GMB Ejendomme

GMB Ejendomme er en koncern baseret i Silkeborg, der blev stiftet i 2022 og hovedsageligt beskæftiger sig med ejendomme til private og erhverv.
Lær mere

McDonald's

Lær mere

XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel

XL-Byg Kjellerup Tømmerhandel tilbyder et bredt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri, hus og have til såvel professionelle som private forbrugere.
Lær mere

Raaby & Rosendal

Raaby & Rosendal er en installations-virksomhed med base nær Randers, Silkeborg og Aarhus. Virksomheden har i årevis hjulpet privatkunder og erhvervskunder med el-installationer.
Lær mere

Gubsø Garage

Hos Gubsø Garage kan du afvikle dine konferencer, møder, fester og firma-arrangementer omgivet af smukke biler fra flere generationer. Gubsø Garage finder det perfekte lokale til dit ophold.
Lær mere

Kjellerup VVS

Kjellerup VVS er eksperter på alt inden for VVS, og står klar til at håndtere alt fra det simple til det avancerede inden for vand, varme, sanitet, ventilation, blikarbejde og grøn energi.
Lær mere

Ulrik Winther

Ulrik Winther A/S laver alt inden for VVS- og blikkenslagerarbejde. Familievirksomheden kan hjælpe med alt fra badeværelser og tagrender til assistance ved større bygge- og erhvervsprojekter.
Lær mere

Assentoft Smede- og Maskinforretning

Assentoft Smede- og Maskinforretning udfører renovering af industrianlæg samt smede- og VVS-arbejde for virksomheder og private, entreprenører og kommunale instanser. Her udføres opgaver i alle størrelsesordner og prisniveauer.
Lær mere

Jyske Bank

Lær mere

1927 Estate

Lær mere

AAV Dæk

AAV Dæk er en af landets ældste og førende dækspecialister. Her forhandles alle anerkendte mærker til både private og erhverv - alt fra de allermindste personvognsdæk til de største entreprenørdæk.
Lær mere

Gudenå Manor

Würth

Würth leverer markedets bredeste sortiment inden for befæstelse, værktøj, kemi og sikkerhedsudstyr, og fælles for alle virksomhedens produkter er den høje kvalitet og funktionalitet.
Lær mere

Ejner Hessel

Ejner Hessel er Danmarks største autoriserede forhandler af Mercedes-Benz, Ford, Renault og Dacia - her finder du et stort udvalg af personbiler, varebiler og lastbiler.
Lær mere

LT Gruppen

Lær mere

NC Nielsen

Læs mere

Mijama Tagmaterialer

Læs mere

Chrøis & Lund

Chrøis & Lund udvikler boligområder i hele landet med udgangspunkt i at skabe fremtidens hjem. Samtidig tænkes bæredygtighed ind i alle aspekter af byggeriet og i udlejningen. Hos CL Bolig, er lejeren, bæredygtighed, og kvalitet af boligen i fokus, når vi hjælper vores lejere med at finde deres næste hjem.
Lær mere

Ultima Event

Ultima Events skræddersyer lifestyle-events og står blandt andet for tilrettelæggelse af flere af GMB Motorsports udlandsrejser.
Læs mere

Spar Nord

Spar Nord tilbyder en full-service erhvervsbank med høj faglig kompetence. De har igennem de sidste 6 år haft Danmarks mest tilfredse ehevrvskunder blandt landets seks største banker. Book et møde og hør, hvad de kan gøre for din virksomhed.
Læs mere

Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Scan Auto & Dybbroe Group importerer og distribuerer originale reservedele til autobranchen. Selskabet er specialister i de franske og italienske bilmærker, der består af bilgruppen Stellantis.
Lær mere

GMB Entreprenør

Vores søstervirksomhed GMB Entreprenør beskæftiger sig med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejder på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde til disse projekter.
Læs mere

Kongensbro Kro

Kongensbro Kro ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen, og er det perfekte udgangspunkt for både festlige lejligheder, gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder.
Lær mere

XL Byg Tømmergaarden

Lær mere

Silkeborg Slagteren

Silkeborg Slagteren servicerer alt fra plejehjem og pølsevogne over kantiner til regionssygehuse og restauranter.
Lær mere

Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen Kaffe har mere end 120 års historie i bagagen, og har siden 2022 leveret forfriskende varme drikke og iskaffe til GMB Motorsports VIP-arrangementer og kontor.
Lær mere

Din Boli'

Lær mere

TK Stål & Maskiner

Lær mere

Grafisk ID

Lær mere

Vermeer

Læs mere

Koncenton

Lær mere

Milwaukee

Lær mere

Båks

Båks by Stoffer Group producerer præfabrikerede tilbygninger, anneks, sommerhus mm. Alt bliver produceret i Silkeborg, og er 100% skræddersyet efter kundens ønsker og behov. Efterfølgende leveres båksen hos kunden med lastbil/kran – så ingen byggerod eller håndværkere i baghaven.
Lær mere

PWC

PwC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder. PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger.
Lær mere

RK Maskinudlejning

Lær mere

Køge Skilte Center

Lær mere

LS Auto Ans

Lær mere

MLI Murerentreprise

Lær mere

GMB Produktion

Hos vores søstervirksomhed GMB Produktion fremstilles bl.a. installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til boliger.
Læs mere

Scantruck

Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner, og hver dag leveres professionelle løsninger til entreprenør- og byggebranchen, industri og landbrug.
Lær mere

HTH Køkkener

Lær mere

Malerfirma Carsten Sørensen

Malerfirma Carsten Sørensen har 120 ansatte, og har siden 1989 lavet malerarbejde i hele Jylland, alt fra maleropgaver i private hjem til omfattende udbud i byggebranchen.
Lær mere

Bolig-Nyt Ans

Bolig-Nyt Ans er altid friske med et godt tilbud. Møbelhuset i Ans rummer hele 2500 m², og her er personalet klar til at give dig en faglig oplevelse, når du mangler råd og tips til indretning.
Lær mere

EXKLUSIV

Exklusiv Guld & Sølv leverer smykker af høj kvalitet fra mange kendte mærker. Butikken i Farum er Nordsjællands største guldsmedbutik og har åbent seks dage om ugen – webshoppen er altid åben.
Lær mere

Midland

Lær mere

Byens Beton

Lær mere

Læborg Autohandel

Lær mere

Dantherm

Lær mere

Saint-Gobain

Lær mere

LM Transport

Lær mere

SuperVision Alarmteknik

Hos SuperVision Alarmteknik skabes tryghed og sikkerhed i samråd med kunden. Ved hjælp af alarm, adgangskontrol og videoovervågning i kombination med vagtpatruljer, leveres en totalløsning inden for sikring til både privat og erhverv.
Lær mere

SAC Leasing

Læs mere

Silkeborg Beslag & Værktøj

Lær mere

Proshop Europe

Lær mere

Randers Kød

Lær mere

CC Cars

CC-Cars i Ans er et af Scandinaviens største klassiske bilhus, der huser mere end 100 klassiske biler. De har stor ekspertise i køb og salg af youngtimere, klassiske samt investeringsbiler, og fælles for disse er, at de nøje udvælger dem i den højeste kvalitet.
Lær mere

A Leasing

A-leasing leverer og rådgiver om leasingbiler for både private og virksomheder, og her får du alle muligheder for at finde en løsning, der passer lige netop dine behov.
Lær mere

Philbert Entreprise

Lær mere

Nordicals

Nordicals Erhvervsmæglere arbejder med investering, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Fra kontoret i Aarhus rådgiver Steen og hans erhvervsmæglere om alle typer ejendomme i Østjylland.
Lær mere

Kølegruppen

Lær mere

HF Vagt

HF Vagt har været autoriseret vagtfirma i mere end 20 år og udbyder en række vagt- og sikkerhedsopgaver for kunder i hele landet. Henrik og hans team står klar til at skabe tryghed for dig og din virksomhed.
Lær mere

Løwender

Lær mere

Enova Insurance

Lær mere

Skanroll

Lær mere

ABC Teltudlejning

Hos ABC Teltudlejning har de alt til festen. Her udlejes telte, gulve, borde, stole, service og meget mere. ABC Teltudlejning lægger vægt på kvalitet og god service, og deler gerne ud af deres erfaring og hjælper dit arrangement helt i mål.
Lær mere

it & co

Lær mere

Ans-Iller Kloak & Anlæg

Lær mere

Kastbergs

Lær mere

Vognmand Peter Falck

Vognmand Peter Falck i Glamsbjerg varetager alle former for kørsel med gods til konkurrencedygtige priser i hele landet. Kontakt dem og få et gratis tilbud på din opgave.
Lær mere

THIELE Viborg

Thiele er Danmarks ældste optikervirksomhed med mere end 200 års historie. Butikken i Viborg ligger på Sct. Mathias Gade og her finder du briller og solbriller fra verdens førende brilledesignere.
Lær mere

IDEAL

IDEAL yder juridisk rådgivning for danske og internationale erhvervsklienter fra kontoret i Odense. Her prioriteres den direkte klientkontakt for at danne en fortrolig og god relation til dig og din virksomhed.
Lær mere

DS Energy

DS Energy hjælper kunder med at overvåge energi og forbrug. Kunderne får alarmer, visualiseringer, analyser og rapporter, der sikrer besparelser og lavere CO2-aftryk.
Lær mere

Poulsen Trailers

Lær mere

Silkeborg VVS-Teknik

Lær mere

Kingo

Kingo Karlsen A/S er en seriøs nedrivningsvirksomhed, der har fokus på at sikre værdierne i eksisterende materialer, ved at fremme genbrug og genanvendelse.
Lær mere

Ejendomme86.dk

Ejendomme86 investerer i og udlejer ejendomme i og omkring Silkeborg, både til private og erhverv.
Lær mere

TS Timber

TS Timber samarbejder med mere end 150 savværker spredt rundt om hele Østersøen, og leverer træ, trælast og byggematerialer til byggefirmaer og produktionsvirksomheder.
Lær mere

Dansand

Dansand er Danmarks sandspecialist og udvikler sandprodukter, som bruges til at støbe fundamenter til havvindmøller, rense drikkevand, mørtel til husbyggeri, ukrudtsfri fuger og meget mere.
Lær mere

Hjorthede Planteskole

Lær mere

KLC Erhverv Silkeborg

KLC Erhverv sælger professionalle telefonløsninger og hardware dertil. Her er fokus på at afdække kundens behov og sikre præcist den løsning, der dækker dit behov.
Lær mere
dairy food LOGO med tekst

Dairy Food

Dairy Food Danmark har mere end 25 års erfaring med at levere råvarer og pakkematerialer af den højeste kvalitet til mejeriindustrien i hele verden.
Lær mere
danbolig_Nordea_logo_rgb

Danbolig Silkeborg

Lær mere
HinBil

Hinnerup Bilcenter

Hinnerup Bilcenter leverer bilpleje og klargøring af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang. Her er din bil i trygge hænder.
Lær mere

Møller's El & VVS Service

Møller's El og VVS-service er leveringsdygtig i en lang række opgaver inden for blandt andet el, VVS, kloak og blik, men kan også være dig behjælpelig med en lang række andre håndværkeropgaver.
Lær mere

JDN Byg

Lær mere

Danboring

Lær mere

Nord Modules

Lær mere

Palæ Bar

Lær mere

Ebdrup Byg

Cetonia

Lær mere

Krogh Rengskab

Lær mere

WILS

Wils A/S er din byggepartner. Virksomheden udfører store og små byggeprojekter inden for murer, tømrer, hoved- og totalentreprise for både private og erhverv, boligforeninger og kommuner i Midt- og Østjylland.
Lær mere

Panorama

Panorama Mad & Vin ligger med udsigt til torvet i Silkeborg og byder på det bedste fra det danske og det franske køkken. Her er uformel stemning med dug på bordene og godt værtskab.
Lær mere

Camping Specialisten

Lær mere

Bech Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af juridiske ydelser.
Lær mere

XL Byg CF Gruppen

Lær mere

Lynge Papir & Kontor

Lær mere

Gardin Laugesen Botex

Lær mere

Kasus Advokater

Lær mere

Mortens Busser

Lær mere

K-rejser

Lær mere

Bjerregaardens horses

Lær mere

DSV Transport

Læs mere

Håkonsson Advokater

Læs mere

PJ Ventilation

Læs mere

Prosign Skilte

Læs mere

Selandia

Læs mere