Portimão

20. – 22. oktober 2023

PORTIMÃO, Portugal 

Info om løbet

Årets sidste race står for døren, når vores teams i European Le Mans Series og Le Mans Cup tager til Algarve-kysten i Portugal for at sætte et punktum for 2023-sæsonen. Vores ELMS-trio skal i aktion to gange i denne ombæring, fordi et af forårets løb blev aflyst og erstattet af et ekstra løb på banen i Portimão. Du kan derfor opleve Nicki Thiim, Gustav Birch og Jens Møller i aktion både fredag og søndag eftermiddag, mens vores to biler i Le Mans Cup kører løb søndag formiddag.

Vi glæder os til at slutte sæsonen af med manér i den portugisiske sol.

Afspil video

Program

10:00

Race, Le Mans Cup

14:00

Race, ELMS

European
le mans series

European Le Mans Series, forkortet ELMS, er en international løbsserie, der afvikles over seks afdelinger rundt om i Europa. I serien kan man deltage i enten LMP2, LMP2 Pro/Am, LMP3 eller GTE – GMB Motorsport deltager i serien for første gang i vores nyindkøbte Aston Martin Vantage GTE.

Vinderbilen i hver klasse får adgangsbillet til næste sæsons 24-timers løb på Le Mans. I GTE-klassen kommer vi til at kæmpe mod yderligere 11 deltagende biler.

Le Mans
Cup

Le Mans Cuppen, forkortet LMC, er en international løbsserie, der afvikles over seks afdelinger rundt om i Europa. I serien kan man deltage i enten LMP3- eller GT3-klassen – GMB Motorsport deltager i år med to GT3-biler. Der vil være 12 deltagende biler i vores klasse, blandt andet det danske team, High Class Racing.

Inklusiv den anden klasse, LMP3, vil der være 42 biler i serien, og modsat 2022 er det ikke muligt at vinde en adgangsbillet til 24-timers Le Mans i årets udgave af LMC.

specifikation

om bilerne

MODEL: Aston Martin Vantage GTE
MOTOR: 4,0L V8 Twin Turbo
HESTEKRÆFTER: Afhænger af BoP
VÆGT: 1220 kg.

MODEL: Honda NSX GT3 Evo
MOTOR: 3,5L V6 Twin Turbo
HESTEKRÆFTER: Afhænger af BoP
VÆGT: 1260 kg.

Teamet

Vi har en klar målsætning om at være de bedste både på og uden for asfalten.