Spa-Francorchamps

22. – 24. september 2023

Spa-Francorchamps, Belgien

INFORMATION

Har du brug for hjælp? Så klik her.

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor vi fyldte en bus og kørte til den legendariske bane Spa-Francorchamps i Belgien.

Til september drager vi nok en gang afsted på en tur med primært fokus på sammenhold, oplevelser og ikke mindst motorløb i verdensklasse. Turen er for den motorsportsinteresserede partner med rejselyst. Vi har sørget for en luksus-bus fra Mortens Busser til at sikre den hurtigste og mest smidige tur både derned og hjem igen.

Bussen vil være pakket med Morten Korch-film, fri forplejning af både den våde og den tørre slags, så ingen kommer til at lide nogen nød undervejs.

Vi skal igen bo på det firestjernede Radisson Blu Palace Hotel, som ligger centralt i Spa, kun 12 km fra banen. Hotellet har sjovt nok et lækkert spa-område og en aldeles fremragende restaurant.

Vi drager afsted fra Silkeborg tidligt fredag morgen den 22. september, og forventer at være hjemme igen natten til mandag den 25. september.

Turen er med fuld forplejning.

Tilmelding sker via Clubtimiser, som du finder link til her til venstre. Eventuelle spørgsmål kan sendes til event@gmbmotorsport.dk. 

Pris pr. billet 5.947,-

Estimeret kostpris
Eksklusiv moms

07.00

Afgang i bus fra Silkeborg

17.00

Ankomst og check-in på Radisson

18.30

Middag og hygge på hotellets restaurant

Mulighed for fri leg; spabesøg eller lignende

11.00

Bussen kører til banen med dem, der vil se tidtagning

12.30

Frokost og forplejning (både på bane og på hotel)

15.00

For dem, der blev på hotellet, går bussen nu ud til banen

16.00

GT3-klassen kører i LMC

18.45

Bussen kører retur til hotellet

19.30

Middag

09.00

Check-ud og afgang til banen

10.00

GTE-bilen kører i ELMS – frokost på baneanlægget

16.30

Afgang i bus mod Danmark

03.00

Hjemkomst til Silkeborg

Event samarbejdspartnere:

Info om løbet

European Le Mans Series, forkortet ELMS, er en international løbsserie, der afvikles over seks afdelinger rundt om i Europa. I serien kan man deltage i enten LMP2, LMP2 Pro/Am, LMP3 eller GTE – GMB Motorsport deltager i serien for første gang i vores nyindkøbte Aston Martin Vantage GTE.

Vinderbilen i hver klasse får adgangsbillet til næste sæsons 24-timers løb på Le Mans. I GTE-klassen kommer vi til at kæmpe mod yderligere 11 deltagende biler.

 

Le Mans Cuppen, forkortet LMC, er en international løbsserie, der afvikles over seks afdelinger rundt om i Europa. I serien kan man deltage i enten LMP3- eller GT3-klassen – GMB Motorsport deltager i år med to GT3-biler. Der vil være 12 deltagende biler i vores klasse, og her bliver det især interessant at køre om kap med det danske hold, High Class Racing, der stiller til start i en enkelt bil med danske Anders Fjordbach og hans britiske makker bag rattet.

Inklusiv den anden klasse, LMP3, vil der være 42 biler i serien, og modsat 2022 er det ikke muligt at vinde en adgangsbillet til 24-timers Le Mans i årets udgave af LMC.

specifikation

om bilerne

MODEL: Aston Martin Vantage GTE
MOTOR: 4,0L V8 Twin Turbo
HESTEKRÆFTER: Afhænger af BoP
VÆGT: 1220 kg.

MODEL: Honda NSX GT3 Evo
MOTOR: 3,5L V6 Twin Turbo
HESTEKRÆFTER: Afhænger af BoP
VÆGT: 1260 kg.

Teamet

Vi har en klar målsætning om at være de bedste både på og uden for asfalten.

Afspil video